Koningsdag 2019

De Koning komt naar Amersfoort!

Vereniging

De Amersfoortse Oranjevereniging heeft tot doel om elk jaar een leuk en passend feest van Koningingsdag te maken. Met activiteiten die zich voornamelijk afspelen in de binnenstad willen we alle Amersfoorters een feest van ontmoeting bieden.

Voor de financiering van onze activiteiten zijn we afhankelijk van subsidies, sponsoring en de contributie van onze leden. We kunnen dan ook altijd nieuwe leden gebruiken. Hoe meer leden, hoe sterker het Oranjegevoel!
Aanmelden is eenvoudig: via de knop rechts op deze pagina meldt u zich aan. U ontvangt dan een bevestiging dat u lid bent geworden van de Amersfoortse Oranjevereniging.

De contributie bedraagt minimaal € 7,50 per jaar (meer mag).
Leden ontvangen jaarlijks een brief met het verzoek de contributie over te maken.

Ledenvergadering
Jaarlijks wordt in het najaar een ledenvergadering gehouden. De leden ontvangen de uitnodiging tegelijk met de contributiebrief (in april).

Het bestuur van de Amersfoortse Oranjevereniging bestaat uit:
Timo Braeken, voorzitter
Gerard Berculo, penningmeester
Ineke Jansen, secretaris & communicatie

Het bestuur is te bereiken via info@amersfoortseoranjevereniging.nl

Doe mee, word lid

Voor € 7,50 per jaar (meer mag) ben je al lid en draag je je steentje bij aan de Amersfoortse Oranjeactiviteiten.

Sluit Menu